OVER ONS

Welkom bij Isa Casting!


Handafgietsels vertellen een verhaal, vooral als je een item met een speciale betekenis vasthoudt. Bijvoorbeeld bij een beroepsuitoefening, waar de Casting de bezigheid of hobby weerspiegelt van de persoon die een casting heeft gemaakt.

Golfliefhebbers kunnen hun hand laten Casten terwijl ze een golfbal vasthouden, terwijl een schrijver een pen kan vasthouden en een artiest zijn of haar attribuut zoals een microfoon kan vasthouden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

PASSIE EN KUNDE

Passie en kunde bij Isa Casting


Wij maken vanuit onze passie een prachtige 3D Casting. Hiermee kun je de mooie en bijzondere momenten in het leven vastleggen. We werken uitsluitend met huidvriendelijke en natuurlijke producten, dit maakt het hele proces ook veilig voor pasgeboren baby’s.
Het mengsel bestaat uit afdrukpoeder en water, dit wordt vervolgens gemixt waarna er een uithardingsproces ontstaat. Een afdruk is binnen 2 minuten gemaakt. Zodra de mal is gemaakt en de handen of voeten zijn gegoten in gips, laten we het uitharden zodat we het vervolgens kunnen bewerken.

Het eindresultaat


We hebben verschillende lijsten en opzetstukken, waar de uiteindelijke casting opgelegd of ingelijst kan worden. Na 2 weken is het kunstwerk echt af en heb je een prachtige blijvende herinnering.

Herinneringen zitten altijd in ons hart, maar hoe vaak denken we bij een bijzondere gelegenheid, een definitief afscheid van een dierbaar persoon of wanneer de kinderen heel snel opgroeien tot volwassenen, hadden we maar een tastbare herinnering aan die mooie tijd? Dat ene speciale moment kun je nu dus blijvend vastleggen bij Isa Casting.

Wij komen bij je langs


Wij komen op locatie bij je langs! Uit ervaring weten wij namelijk dat het voor velen, vooral voor baby’s en peuters, in de thuis omgeving erg vertrouwd aanvoelt. Wij komen dan ook graag bij je langs op locatie om de afdrukken te maken. Denk bijvoorbeeld aan de mama’s die net zijn bevallen en nog niet fit zijn om meteen de deur uit te gaan, of als de moeder langer in het ziekenhuis moet blijven, maar toch haar baby’tje wilt laten vastleggen.

Om bij je langs te komen op locatie berekenen wij een kleine vergoeding. Wanneer de casting klaar is kan deze worden opgehaald of in overleg afgeleverd worden. Het is niet mogelijk om het per post te versturen, dit vanwege de kwetsbaarheid van het product. Heb jij een speciaal verzoek of bijzondere wens? Stuur ons dan een mail, wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

ONZE WERKWIJZE

Wat kun je van ons verwachten?


Lees meer