Bent u opzoek naar bodycasting? Wij komen aan huis en op locatie, om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Wij maken 3D hand en voetafdrukken van baby’s, peuters en volwassenen. Je kunt bij verschillende gelegenheden denken aan een casting. De meest voorkomende casting’s zijn, bij de geboorte of bij een speciale vriendschap, verloving, jubileum of huwelijk.

Wij verkopen ook cadeaubonnen, leuk om te geven!

Onze casting’s hebben verschillende uitstralingen, luxe of een robuuste uitstraling wat past bij iedere woonstyle. Er is keuze uit verschillende mogelijkheden.
We hebben verschillende lijsten en opzetstukken, waar de uiteindelijke casting opgelegd of ingelijst kan worden. Na 2 weken is het af en kan het worden opgehaald of afgeleverd.
Bij ons heb je de keuze uit, glazen stolpen, 3D lijsten in het wit of zwart, XXL lijsten en marmeren voetstukken. Het is mogelijk om een naamplaatje met tekst naar wens er bij te nemen.

bodycasting

Herinnering vast laten leggen voor altijd.

Laat je geluk vereeuwigen met bodycasting! Onze casting’s zijn ideaal om als decoratie in je woonkamer te leggen. Dat ene speciale moment kun je bij ons vast laten leggen voor altijd, een casting heb je al vanaf €55,-
Wij werken vanuit onze passie en dat zorgt ervoor dat het resultaat prachtig wordt. Wij komen ook in het ziekenhuis, denk bijvoorbeeld aan een prematuur baby of een pasgeboren baby, maar ook wanneer iemand terminaal is.

Alle kleuren zijn mogelijk

Bij een definitief afscheid van een dierbaar persoon is het ook mogelijk om een casting te maken. Een 3D casting afdruk is binnen 2 minuten gemaakt.
Altijd al op zoek geweest naar een uniek cadeau? Voor altijd samen met opa en oma, of pa en ma, broertje en of zusjes? Laat dat ene speciale moment voor altijd vastleggen.

Speciaal bodycasting verzoek? Mail ons dan, we maken alles naar wens. Wij nemen elk vorm van onzekerheid weg!

Natuurlijk is er op onze website veel informatie te vinden over bodycasting, maar misschien is dat niet genoeg. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar en via mail. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Je wilt graag een afspraak maken. Mogelijk weet je al helemaal wat je wilt laten maken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook tijdens een afspraak kun je nog gewoon van gedachten veranderen. We zijn flexibel en kunnen heel gemakkelijk schakelen (als je bijvoorbeeld in plaats van een handbeeld ineens een handenkrans als beeld wilt laten maken). Je kunt daarom zonder zorgen alvast een afspraak reserveren. Dit kun je telefonisch doen, via de email, maar ook via het aanvraagformulier op onze website.